canada goose jackets sale usa canada goose black friday deals canada goose winnipeg factory parajumpers down rating how to tell canada goose fake Windows Embedded CE 6.0 download del prodotto chiave

12:12, Saturday, 20. December 2014
NAGRADNA IGRA: Brezplačne vstopnice!
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu

Pred nami je res vrhunski glasbeni pop spektakel! Tony Cetinski bo nastopil na velikem božično - novoletnem koncert ljubljanskega kluba Cvetličarna v sredo, 18. decembra 2013 ob 21.00! (more…)

Brit Floyd v Hali Tivoli
Brit Floyd v Hali Tivoli

Po lanskem nepozabnem koncertu v Ljubljani, se na oder Hale Tivoli v soboto, 30. 11. 2013 vrača zasedba Brit Floyd s povsem novim programom in še večjim spektaklom, v okviru svetovne turneje „P-U-L-S-E 2013“. Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd. (more…)

Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra
Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra

V ljubljansko Cvetličarno v četrtek, 28. 11. 2013 prihaja legendarna hrvaška skupina Prljavo kazalište! Po več kot 35 letih delovanja na glasbeni sceni ter neštetih koncertih in ploščah, jih bo Ljubljana lahko slišala v njihovi najboljši »best of« izdaji. (more…)

Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni
Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni

V ljubljansko Cvetličarno prihaja v soboto, 16. novembra 2013 ob 21.00 najboljša »tribute to U2« skupina ELEVATION - THE U2 EXPERIENCE iz Velike Britanije, ki s svojim videzom, zvokom in izjemno interpretacijo navduši povsod kjer nastopi. Naj bo na malih, intimnih odrih ali pa pred večtisočglavo množico, Elevation ne pustijo nikogar ravnodušnega! (more…)

Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju
Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju

Svetovno znani hrvaški pianist ter ljubljenec slovenskega občinstva bo ponovno nastopil v Sloveniji na treh koncertih s svojimi največjimi uspešnicami, klasičnim delom ter novimi glasbenimi deli iz najnovejšega albuma The movies. (more…)

November 23, 2011 | Piše: Polona Brajkovec | Objavljeno v: Novice, Slovenija

Glasbena skupina je v letošnji akciji Manj svečk za manj grobov pomagala zbrati denar  za nakup EKG aparata in defibrilatorja za Dom starejših občanov Polde Eberl – Jamski Izlake.

Člani banda so sodelovali pri organizaciji in izvedbi dobrodelne akcije s katero želijo zmanjšati pretirano uporabo sveč ob dnevu spomina na mrtve. Chaosstar so med pobudniki akcije, ki je potekala že tretje leto zapored in je v Zasavju naletela na dober odziv.

Prostovoljci so 1. novembra na šestih pokopališčih v Zagorju ljudem nudili možnost, da denar za nakup sveč podarijo za dobrodelne namene, v zameno so prejeli zastavico sočutja. Tako so zbrali 6.287 €, ob pomoči občine ter ostalih sodelujočih je končni znesek narastel na 8.449 €, 23 % več kot lani.

V letih 2009 in 2010 so Chaosstar s sodelovanjem pri Svečki pomagali zbrati 10.000 €. Denar je bil namenjen Onkološkemu inštitutu v Ljubljani za raziskave rakavih obolenj in za nakup defibrilatorjev za Zdravstveni dom Zagorje ob Savi.
Chaosstar se zahvaljujejo vsem darovalcem, ki so s svojim prispevki podprli slogan akcije: »Pomagajmo tistim, ki še živijo, če nismo mogli vsem, ki se jih te dni spominjamo.«

Komentiraj zapis Metalci za upokojence

želim prejemati brezplačne e-novice

Poslusaj.net @ Facebook

Radio Steckdoza

Podatki za Radio SteckDoza
  SteckDoza

  Napovednik

  No shows booked at the moment.

  Ne spreglejte

  E-novice


  Izdelava in tehnična podpora: Spletni Studio

  45 queries in 5.853 seconds.