canada goose jackets sale usa windows-7-pas-cher windows-7-pas-cher-2 windows-8.1-pas-cher windows-7-ultimate-product-key windows-8.1-pro-key windows-8-product-key-free windows-7-product-key windows-8-online-key windows-7-ultimate-product-key windows-8-1-serial-key windows-8.1-pro-key

0:06, Thursday, 2. April 2015
NAGRADNA IGRA: Brezplačne vstopnice!
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu

Pred nami je res vrhunski glasbeni pop spektakel! Tony Cetinski bo nastopil na velikem božično - novoletnem koncert ljubljanskega kluba Cvetličarna v sredo, 18. decembra 2013 ob 21.00! (more…)

Brit Floyd v Hali Tivoli
Brit Floyd v Hali Tivoli

Po lanskem nepozabnem koncertu v Ljubljani, se na oder Hale Tivoli v soboto, 30. 11. 2013 vrača zasedba Brit Floyd s povsem novim programom in še večjim spektaklom, v okviru svetovne turneje „P-U-L-S-E 2013“. Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd. (more…)

Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra
Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra

V ljubljansko Cvetličarno v četrtek, 28. 11. 2013 prihaja legendarna hrvaška skupina Prljavo kazalište! Po več kot 35 letih delovanja na glasbeni sceni ter neštetih koncertih in ploščah, jih bo Ljubljana lahko slišala v njihovi najboljši »best of« izdaji. (more…)

Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni
Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni

V ljubljansko Cvetličarno prihaja v soboto, 16. novembra 2013 ob 21.00 najboljša »tribute to U2« skupina ELEVATION - THE U2 EXPERIENCE iz Velike Britanije, ki s svojim videzom, zvokom in izjemno interpretacijo navduši povsod kjer nastopi. Naj bo na malih, intimnih odrih ali pa pred večtisočglavo množico, Elevation ne pustijo nikogar ravnodušnega! (more…)

Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju
Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju

Svetovno znani hrvaški pianist ter ljubljenec slovenskega občinstva bo ponovno nastopil v Sloveniji na treh koncertih s svojimi največjimi uspešnicami, klasičnim delom ter novimi glasbenimi deli iz najnovejšega albuma The movies. (more…)

November 23, 2011 | Piše: | Objavljeno v: Novice, Slovenija

Glasbena skupina je v letošnji akciji Manj svečk za manj grobov pomagala zbrati denar  za nakup EKG aparata in defibrilatorja za Dom starejših občanov Polde Eberl – Jamski Izlake.

Člani banda so sodelovali pri organizaciji in izvedbi dobrodelne akcije s katero želijo zmanjšati pretirano uporabo sveč ob dnevu spomina na mrtve. Chaosstar so med pobudniki akcije, ki je potekala že tretje leto zapored in je v Zasavju naletela na dober odziv.

Prostovoljci so 1. novembra na šestih pokopališčih v Zagorju ljudem nudili možnost, da denar za nakup sveč podarijo za dobrodelne namene, v zameno so prejeli zastavico sočutja. Tako so zbrali 6.287 €, ob pomoči občine ter ostalih sodelujočih je končni znesek narastel na 8.449 €, 23 % več kot lani.

V letih 2009 in 2010 so Chaosstar s sodelovanjem pri Svečki pomagali zbrati 10.000 €. Denar je bil namenjen Onkološkemu inštitutu v Ljubljani za raziskave rakavih obolenj in za nakup defibrilatorjev za Zdravstveni dom Zagorje ob Savi.
Chaosstar se zahvaljujejo vsem darovalcem, ki so s svojim prispevki podprli slogan akcije: »Pomagajmo tistim, ki še živijo, če nismo mogli vsem, ki se jih te dni spominjamo.«

Komentiraj zapis Metalci za upokojence

želim prejemati brezplačne e-novice

Poslusaj.net @ Facebook

Radio Steckdoza

Podatki za Radio SteckDoza
  SteckDoza

  Napovednik

  No shows booked at the moment.

  Ne spreglejte

  E-novice


  Izdelava in tehnična podpora: Spletni Studio

  49 queries in 6.375 seconds.