canada goose jackets sale usa windows-7-pas-cher windows-7-pas-cher-2 windows-8.1-pas-cher windows-7-ultimate-product-key windows-8.1-pro-key windows-8-product-key-free windows-7-product-key windows-8-online-key windows-7-ultimate-product-key windows-8-1-serial-key windows-8.1-pro-key

16:32, Wednesday, 1. April 2015
NAGRADNA IGRA: Brezplačne vstopnice!
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu
Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu

Pred nami je res vrhunski glasbeni pop spektakel! Tony Cetinski bo nastopil na velikem božično - novoletnem koncert ljubljanskega kluba Cvetličarna v sredo, 18. decembra 2013 ob 21.00! (more…)

Brit Floyd v Hali Tivoli
Brit Floyd v Hali Tivoli

Po lanskem nepozabnem koncertu v Ljubljani, se na oder Hale Tivoli v soboto, 30. 11. 2013 vrača zasedba Brit Floyd s povsem novim programom in še večjim spektaklom, v okviru svetovne turneje „P-U-L-S-E 2013“. Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd. (more…)

Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra
Prljavo kazalište v Cvetličarni 28. novembra

V ljubljansko Cvetličarno v četrtek, 28. 11. 2013 prihaja legendarna hrvaška skupina Prljavo kazalište! Po več kot 35 letih delovanja na glasbeni sceni ter neštetih koncertih in ploščah, jih bo Ljubljana lahko slišala v njihovi najboljši »best of« izdaji. (more…)

Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni
Elevation – The U2 Experience v Cvetličarni

V ljubljansko Cvetličarno prihaja v soboto, 16. novembra 2013 ob 21.00 najboljša »tribute to U2« skupina ELEVATION - THE U2 EXPERIENCE iz Velike Britanije, ki s svojim videzom, zvokom in izjemno interpretacijo navduši povsod kjer nastopi. Naj bo na malih, intimnih odrih ali pa pred večtisočglavo množico, Elevation ne pustijo nikogar ravnodušnega! (more…)

Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju
Maksim Mrvica s koncerti v Ljubljani, Mariboru in Celju

Svetovno znani hrvaški pianist ter ljubljenec slovenskega občinstva bo ponovno nastopil v Sloveniji na treh koncertih s svojimi največjimi uspešnicami, klasičnim delom ter novimi glasbenimi deli iz najnovejšega albuma The movies. (more…)

November 23, 2011 | Piše: | Objavljeno v: Novice, Slovenija

29.11. OB 19.30 VABLJENI V KINO ŠIŠKA!

Potem ko se je na radijskih valovih predstavila s singlom Nisem dobra vila, je v preteklih dneh posnela še pod režisersko taktirko odličnega Mihe Knifica.

Spot so Eva Breznikar in ekipa snemali za skladbo Ne bi, hvala, ki se bo nahajala na kompilacijskem albumu Hočemo dobro glasbo – Val 011. Ta izide 29. novembra, prav na ta dan pa se bo zgodil tudi promocijski dogodek v ljubljanskem Kinu Šiška, kjer bo videospot Ne bi, hvala tudi prikazan.

 

Skupno preko 50 ljudi se je pretekli vikend zabavalo v novo odprtem ljubljanskem klubu Lux, ki ga je ekipa izbrala za snemanje videospota. Iz Maribora so se tako pripeljali motoristi iz kluba FreeRiders, ki so svoje spretnosti pokazali že ob vhodu, ko so težke motorje skrbno in z največjo natančnostjo spravili v klub. Prinesli so tudi 4 ogromne, udomačenepitone, in Evo ta dan presenetljivo celo ‘ozdravili’ strahu pred kačami! ‘Verjemite, da je snemanje s 25 kilogramskim pitonom za vratom in v 11 centimetrskih petkah vse prej kot mačji kašelj!’ se je smejala na koncu. Ekipo, ki je v dveh dneh snemala skupno 28 ur, je pokonci držala ne le dobra volja, ampak tudi energijska pijača Schwarze Dose in domači priboljški iz Evine rodne Koroške.

 

V videospotu poleg benda nastopa večje število drugih zanimivih likov – tako se na primer med sabo na lepotnem tekmovanju tokrat pomerijo moški, med njimi celo finalist za Mistra Slovenije Peter Sinkovič. Z veseljem se je povabilu na snemanje odzval tudi kranjski igralec Bojan Bešter, s katerim je Eva Breznikar sodelovala že pred leti v njegovem BB Teatru.

Pri plesnih korakih so bile v pomoč plesalke pod koreografskim vodstvom izvrstnih nekdanjih plesalk Mojce Horvat – Tine Boškovič in Katje Šantl. ‘Nikoli nisem bila plesalka, pravzaprav sem v mlajših letih 10 let trenirala plavanje, in zato je bila plesna točka, ki jo je želel režiser, zame največji izziv. Tako sem poklicala sošolko in najboljšo prijateljico iz športne gimnazije, ki je bila profesionalna plesalka, in hitro je bila ekipa zbrana. To, da me je režiser Miha Knific pri teh letih prepričal, da stopim v plesno dvorano in celo naštudiram koreografijo, je zame svojevrsten uspeh,’ je povedala Eva, ki se v spotu seveda predstavlja z bendom – kitaristom in avtorjem skladbe Juretom Golobičem, bobnarjem Matejem Selanom, klaviaturistom Matijo Jašarovim in basistom Dejanom Šemnom. Prvi uradni bodo odigrali decembra.

 

Presenečenj v igralski ekipi pa še ni konec, saj se je eno od hudomušnih vlog odigral celo Stane Cencelj, direktor domžalskega Radia Hit in Evin dobri prijatelj.

 

 

www.facebook.com/EvilEveMusic

 

Komentiraj zapis Evil Eve: Ob izidu kompilacije ”Hočemo dobro glasbo” – Val 011 še videospot za prihajajoči singel ‘NE BI, HVALA’

želim prejemati brezplačne e-novice

Poslusaj.net @ Facebook

Radio Steckdoza

Podatki za Radio SteckDoza
  SteckDoza

  Napovednik

  No shows booked at the moment.

  Ne spreglejte

  E-novice


  Izdelava in tehnična podpora: Spletni Studio

  49 queries in 5.824 seconds.